An Open Invite to Socializing: Taiwan Noodle House Restaurant in Beijing

This slideshow requires JavaScript.

Taiwan Noodle House restaurant was designed by Golucci International Design and is located in Beijing, China. The place has an original interior and consists of a single large dining room, where people are not separated in any way. The table arrangements inspire openness and seem to be an invite to socializing. This is the type of restaurant where you go have a peaceful meal and a quality laugh with your friends, rather than a romantic dinner with your loved one. Thousands of plates were used as decorating items, creating an atmosphere that is partially traditional. The modern touch is added by the ceiling lamps and decorations. Large windows provide unobstructed views of the city and plenty of natural light during daytime. How would you feel about dining in a place like this? In your opinion, does its design make up for the lack of privacy?  [Photography by Sun Xiangyu]

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: