‘clinic’ restaurant in singapore

This slideshow requires JavaScript.

designboom editor, anita, recently visited ‘clinic’ while in singapore for the 2007 singapore design festival.
the newly opened restaurant and lounge was designed by the dutch firm, concrete architects. the restaurant is
designed from top to bottom in a medical theme. wheelchairs, hospital beds, operating lights, test tubes and more,
the design is completely off the wall. the interior is far more subtle than the al fresco seating out front.
although there is no doubt that clinic stands out from the crowd, it may have gone too far.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: