kengo kuma + associates: café kureon

This slideshow requires JavaScript.

tokyo-based practice kengo kuma + associates has recently completed the ‘café kureon’ in toyama, japan. encompassed with
a meadow, the 197 square meter restaurant appears to minimally touch the ground. the internal dining space is contained
within a glass enclosed box and the exterior is wrapped with interlocking lengths of timber. placed perpendicular to each
other in a grid-like arrangement, the structure appears visually inverted with continuous layers at the roof line and compact
footprints for supports connecting to the foundations.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: